Verbouw Thermen & Beauty de Leeuwerikhoeve te Burgum

Uitbreiding bij Thermen & Beauty de Leeuwerikhoeve. Hier bouwen we 2 buitensauna's en gaan we het saunaplein groter maken met 120 m2. Hierdoor komt het buitenzwembad voor een deel binnen te liggen.Het buitenzwembad verlengen we met 4 meter.

Afbeeldingen

Klik op een afbeelding om alle foto's van dit project te kunnen bekijken.

Bord van bouwbedrijf Wijngaardennieuwe betonfunderingNieuwe sauna achter in de tuinnieuwe 100 graden saunabouw  fundering stammensaunalossen vrachtwagen stammensaunaopbouw stammensaunaoverzichtslopen voorgevel saunapleinslopen maaropbouwkouddompelbad montagezwembad verlengd met 4 meterstorten beton vloer saunapleinbeton klaarMetselen verlenging zwembadaanbrengen isolatie voor het zwembadaanbrengen folie vullen maarDraaien staalconstructieplaatsen dikke liggeroverzichtoverzichtstaalconstructiemetselen murenoverzichts- fotovoorzijdeafbouwbijna afred-ceder betimmeringafwerking binnenklaar voor gebruikcementdekvloer leggenopbouw whrilpoolwhrilpoolTegelwerk bijna klaarSaunaplein klaar voor gebruikkoud dompelbadklaar voor gebruikoverzicht

Verbouw

Bouwbedrijf Wijngaarden heeft alles om elke verbouwing tot een goed einde te brengen. Met meer dan 34 jaar ervaring, weet Bouwbedrijf Wijngaarden elke klus naar de wensen van de klant te voldoen. Het is belangrijk met verbouwen dat je kan vertrouwen op de expertise van het bouwbedrijf, bij Bouwbedrijf Wijngaarden zit u dus goed. Heeft u ook een verbouwing en wilt u meer weten over wat er mogelijk is? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Wijngaarden.